BRING OUT YOUR AMAZON

Träningskläder som är designade med fokus på kvalitet. 
Vi uppmuntrar dig till att använda våra plagg när du vill. Till alla typer av träning, till vardags, på stranden eller var helst ditt äventyr tar dig.

TA FRAM DIN INRE STYRKA & VÅGA STICKA UT

Om Rivia SPorts

Vi är Amazoner

Rivia Sports är ett svenskt företag med rötter & produktion i Brasilien. Vi gör kläder för träning, fritid och livsstil.

Vårt mål är att inspirera och få kvinnor att känna sig stolta, starka och självsäkra – Att ta fram sin inre styrka, sin inre Amazon - Bring out YOUR Amazon!

Designat i Sverige - Skapat i Brasilien

Rivia föddes i hjärtat av Amazonas djungeln i Brasilien. Vid 11 års ålder flyttade hon till Sverige och sedan dess har det varit hennes hem. Rivia var en framgångsrik beachvolleyspelare och det var när hon reste runt med sitt lag som hon upptäckte bristen på färgglada träningskläder som passade både på och utanför planen.

Målet med att skapa Rivia Sports är att uppmuntra kvinnor att vara stolta över sig själv oavsett utseende och form. Genom Rivia Sports vill vi dela med oss av de känslor och den glädje som kännetecknar den brasilianska själen, blandat med svensk minimalistisk design och mode.

Vi lägger ner mycket passion i vårt varumärke så att du kan sticka ut och ta din plats utan några ursäkter. Självförtroende och stolthet kommer inifrån. Våga ta ut det - Bring out YOUR Amazon!

VÅRA VÄRDERINGAR

PASSION
På Rivia Sports är vi passionerade för vårt arbete och de kläder vi levererar. Passion, glädje och att vara i spetsen för sportmodet är det som driver oss till innovativa nya produkter. Varje plagg är gjort med mycket omsorg och uppmärksamhet för att säkerställa att allt kommer ut med absolut högsta kvalitet och att alla människor längs produktionen ska ha goda arbetsförhållande och ersättning för sitt arbete. 

VAD VI STÅR FÖR

LIVSSTIL
Rivia Sports tror på att leva ett långt och äventyrligt liv. Våra plagg och produkter ska passa in i varje persons unika livsstil, aktivitet och kroppsform på ett sätt som får dem att känna sig uppmuntrade.

ANDA
De kvinnor som väljer Rivia Sports väljer också en aktiv och hälsosam livsstil. De har alla olika kroppstyper och personligheter. Vi är alla vackra precis som vi är.

GEMENSKAP
Vi strävar efter långsiktiga relationer både hos våra leverantörer och kunder. Vi tror på att växa tillsammans genom att främja meningsfulla relationer och skapa ömsesidiga utbyten. Vi vill vara ett varumärke för livet.

BRASILIEN - SVERIGE

RELATIONER
Vi på Rivia Sports jobbar för att alla ska behandlas vänligt, med respekt och på ett rättvist sätt. Därför ser vi till att vi bara använder tillverkare som delar samma värden. Det innebär att varje person som arbetar med tillverkning av våra produkter också behandlas med respekt och arbetar i säkra, rena förhållanden samtidigt som de får en rättvis lön.Det säkerställer vi genom att ha en löpande dialog med vår leverantör/fabrik och besöka denna med jämna mellanrum.  

MILJÖ & CSR
Det är viktigt för oss att vara så miljövänliga som möjligt. Trots att vi producerar nya kläder strävar vi att använda så miljövänliga material som möjligt. Exempel på detta är våra plagg i ECO som tillverkats av återvunna PET-flaskor. I övrigt använder vi kvalitetsmaterial som ska hålla länge och är ansvarsfullt producerat . Alla våra produkter är produceras på ett etiskt och ansvarsfullt sätt.
  

Vill du veta mer om vår produktion

Rivia Sports är stolt över att vara en del av Fashion Revolution.
Vi på Rivia Sports jobbar för att alla ska behandlas vänligt, med respekt och på ett rättvist sätt.

Läs mer